Topul celor 10 tipuri de backpackeri cu care nu ai dori sa imparti camera!

      Hostelurile sunt locatii importante pentru a cultiva prietenii indelungate dar si de-a imparti din experientele tale si altor calatori. Dar din pacate cum nu toate lucrurile pot fi bune si frumoase, intr-un hostel, nu stii si nici nu poti sa iti alegi backpackerii cu care vei imparti camera. Dar si pana acest lucru face parte din farmecul hostelului si, chiar daca in acel moment poate ti-ai dori sa fii in alta parte, o sa ai parte de mai multe povesti.
       Dar hai totusi sa-i intalnim pe cei 10 backpackeri cu care nu ai vrea sa te intalnesti in camera ta.

1.Omul-orchestra
Nu poate manca decat orice se poate sfarma sau rontai si face  mult zgomot
Cum poate fi identificat: Mesele lui constau doar din junk food din cele mai zgomotoase pachete … tot timpul. Patul lui poate fi usor asemanat cu barlogul unui capcaun, inconjurat de ambalaje, firimituri si diverse coji de seminte, nuca, etc.
Motivul sa-l urasti: O data ce firimiturile lui cad din barba sau de pe tricoul lui, inevitabil ajung pe podea, astfel, invitand diverse insecte sa se urce pe patul nostru in cautarea El Dorado–ului promis, nestiind ca el se afla la vecinul nostru de mai sus.
Cum isi rascumpara pacatele: Desi mananca ca un porc si lasa peste tot firimituri si resturi de mancare, este destul de sufletist, tot timpul o sa va ofere de mancare.

2.Maratonistul de noapte
Macar se abtine pana ajunge la baie
Cum poate fi identificat: Urca si coboara scarile patului intr-o viteza uimitoare in cel mai zgomotos mod posibil ca si cum ar fi la maraton in fiecare noapte, pentru ca trebuie sa mearga la baie la fiecare 90 de secunde pentru a se elibera de berile baute, dar mai rar pentru a fuma o tigara intre pauzele pe la miez de noapte.
Motivul sa-l urasti: Tocmai cand crezi ca s-a terminat maratonul si ai adormit te trezesti brusc ca tocmai ai fost calcat pe mana, in timp ce se grabea sa se urce in pat.
Cum isi rascumpara pacatele: Se abtine de la fumat si nu-si da drumu la ,,robinet" in pat

3.Obsedatul de igiena personala
"Clip,clip, clip" - cel mai sublim soundtrack pentru filmele horror
Cum poate fi identificat: Are o aprovizionare inepuizabila de unghii netaiate la maini si la picioare, iar toata lumea lui apare ca fiind vesnic cazat la un centru spa. Partea buna e ca stii ca se afla in camera dupa sunetul unghierei cu care isi face igiena personala.
Motivul sa-l urasti: Ai mai multe sanse sa scapi de atacul unui Sarlacc decatde  unghiile lui ascutite ce zboara prin toata camera ajungand pe patul tau in rucsacul tau.
Cum isi rascumpara pacatele: Dupa ce a terminat sa-si taie ghearele de gargoyle iti ofera cadou unghiera lui.

4. Laudaroasa(ul).
Cum poate fi identificat(a): Ea/el te identifica. 
Ea a fost in fiecare colt al pamantului si de fiecare data cand va avea ocazia se va lauda cat de stralucita este si cat de mult a calatorit ea chiar daca  nu vrei sa o asculti ea va incepe sa-ti povesteasca cum in calatoriile din Nepal, Myanmar si alte destinatii budiste se regaseste adevarata spiritualitate.
Motivul sa-l urasti: In ciuda faptului ca ai economisit fiecare banut pe care l-ai castigat, nu ai fost sau nu vei merge prea curand in locurile mentionate de ea deoarece nu ai pe mama sau pe tata care sa-ti pompeze non stop bugetul.
Cum isi rascumpara pacatele: Iti va oferi colectia ei de carti Lonely Planet.

5.Hartuitorea(ul)
Stage 5 Clinger - Denumirea este data dupa filmul Wedding Crashers

Cum poate fi identificata: Hartuitoarea va gasi orice motiv, oricat de stupid ar fi, sa sparga gheata si sa intre in vorba cu tine, ca pe urma sa nu mai poti scapa de ea.
Motivul sa-l urasti: Orice ai vrea sa faci, va dori sa faceti toate activitatile impreuna precum: gatitul, vizitarea obiectivelor turistice, chiar si spalarea hainelor.
Cum isi rascumpara pacatele: Se ofera sa plateasca masa.

6. Muzicianul
Nu va faceti griji, YouTube va elimina tipul cu chitara intr-o chestiune de ani.

Cum poate fi identificat: Are tot timpul un instrument la el, fie o chitara sau fiein  cel mai rau caz un flaut din bambus. Il regasesti in camera comuna, in dormitor, in bucatarie si in baie.
Motivul sa-l urasti: De cele mai multe ori canta fals sau doar el crede ca stie sa cante si nu intelege de ce nimeni nu vrea sa-l asculte. Incearca cu tot dinadinsul sa arate ce bun muzician este indiferent daca lumea vrea sa-l asculte sau nu.
Cum isi rascumpara pacatele: Poate sa recreeze cu succes scena cu flautul din filmul ,,Anchorman".

7.Profitorul
Ai grija la cartofii prajiti, mana lui actioneaza ca o grebla.
Cum poate fi identificat: “O sa mananci restul de la asta?” Acest tip n-are nici o rusine si cere orice,
chiar daca este si o amarata de margine de la pizza.
Motivul sa-l urasti: Orice ti-ai cumpara acest tip va veni la tine si te va face sa te simti prost ca nu i-ai dat si lui ceva din ce ti-ai cumparat de mancare dar daca faci acest lucru nu o sa mai poti scapa de el decat cu mari eforturi.
Cum isi rascumpara pacatele: Te face sa iti dezvolti o abilitate interioara - altruismul - poate mai mult decat ai dori.

8.Calatorul snob
"Imi place sa cred ca sunt o reincarnare a unui animal."
Cum poate fi identificat: Prin codite rasta. A calatorit prin orase de care nu ai auzit niciodata, care de cele mai multe ori sunt orase sarace si foarte rau famate, asa ca te face sa te gandesti ce cauta intr-un hostel luxos din Londra sau Paris? Probabil iti va spune ca este la recuperare dupa ce a fost muscat de un sarpe in Tanzania.
Motivul sa-l urasti: Isi da ochii peste cap daca mentionezi ceva prea turistic, precum ,,harta” sau ,,dus”, si pe urma incepe sa se laude cum a fumat salvie alaturi de tribul Adioukrou din Coasta de Fildes.
Cum isi rascumpara pacatele: Este foarte apropiat de localnici, astfel incat unul din zece calatori snobi reusesc sa fie jefuiti.

9.Cuplurile
"Te iubesc dar nu mai imprumuta la nimeni pasta noastra de dinti."
Cum pot fi identificati: Mananca impreuna, dorm impreuna si isi spala rufele impreuna, dar nu socializeaza cu nimeni pentru a nu starni vreo gelozie in timpul calatoriei.


Motivul sa-i urasti: Ei prefera sa se uite la filmulete pe Youtube cu pisici decat sa socializeze cu alte persoane.
Cum isi rascumpara pacatele: Partea buna este ca ai pat un plus unde iti pui lucrurile pentru a nu fi infestate cu insecte datorita omului-orchestra. 

10.Mofturoasa
"A fost oribil, mama, totul in cantina a fost prajit."
Cum poate fi identificata: Fara regrete si fara sa se gandeasca la cei din jur daca chiar trebuie sa ii asculte problemele, mofturoasa va incepe sa se vaiete dramatic la telefon cu cei dragi, descriind totul de la micul dejun pana la miscarile intestinale.
Motivul sa-o urasti: Te tine treaz toata noaptea astfel incat a doua zi cand te trezesti o sa ai ochii injectati de nesomn ce te vor face sa arati ca un traficant de droguri ce s-a drogat toata noaptea.
Cum isi rascumpara pacatele: Te lasa sa-i folosesti telefonul ca sa suni acasa cand ti s-au terminat banii. 

One Response to Topul celor 10 tipuri de backpackeri cu care nu ai dori sa imparti camera!

  1. Am avut de-a face cu omul-orchestra.. si credeti-ma este mai rau decat suna..Nici nu se poate descrie in cuvinte cat de enervant poate fi.. Nici cu cuplurile nu mi-e rusine..

Totul despre Hostel