Totul despre hostel revine in forta din 1 Decembrie

         Lume , lume, vesti bune, de 1 Decembrie, site-ul Totul despre Hostel revine mai puternic, mai coafat si stilizat doar pentru voi si speram ca o sa satisfaca si cel mai exigent dintre voi.
        Daca va intrebati ce v-am pregatit, tineti-va bine de scaun si imaginati-va ca la un singur click puteti sa vedeti toate hostelurile si mijloace de transport(autocare,trenuri,avioane) catre destinatia dorita fara sa mai fiti nevoiti sa mai acesati un milion de site-uri pentru a ajunge la informatia dorita.

Daca te gandesti daca asta este tot... ei bine, nu deoarece lucram si la o interfata in care poti socializa, impartasi exprientele tale pe unde ai calatori si de asemenea poti ajuta sau sa fi ajutat cu sfaturi, locatii sau recomandari.

Totul despre hostel doreste sa fie mai mult decat o platforma de booking, vrem sa faci parte din comunitatea noastra.

Hosteluri nu au fost uitate si de aceea dorim sa informam si in continuare managerii hosteluri si oricine lucreaza in acest domeniu ca avem si pentru ei foarte multe surprize.

1. Primul an gratuit in care va puteti folosi de toate facilitatile si optiunile pe care le ofera site-ul nostru.
2. Am implementat pentru voi un sistem de b2b (business to business) unde aveti acces la tot ce inseamna produse si servicii horeca.
3. In cazul in care sunt persoane dintre voi care va doriti sa intrati in acest business, avem o sectiune speciala unde gasiti toate resursele necesare.
4. Daca va intrebati daca site-ul o sa contina doar hosteluri, as vrea sa spun ca in primul an, daca ambele parti o sa fim multumite de rezultate, atunci site o sa contina doar hosteluri.
5. Pentru moment Totul despre hostel o sa fie strict in limba romana, urmand ca site-ul sa fie tradus in engleza, germana si maghiara.
6. Pentru staff-ul hosteluri avem o sectiune aparte unde puteti socializa si schimba experientele traite in hostel.

Daca v-am atras interesul, va asteptam intr-un numar cat mai mare la deschiderea site-ului Totul despre Hostel pe 1 Decembrie.


         

Totul despre Hostel